Riboane Termice Armor

Pentru detalii suplimentare faceti click pe fiecare categorie de riboane din imaginea de mai jos.

Armor riboane rasinaArmor riboane ceara rasinaArmor riboane ceara

Riboanele termice (riboane cu transfer termic) reprezinta, pe langa mediul pe care se tipareste (etichetele), cele mai importante consumabile pentru imprimantele termice de etichete. Perechea ribon-eticheta determina calitatea si durabilitatea tipariturii in sensul ca pentru diversele medii de tiparire (hartie, hartie sintetica, materiale plastice) si aplicatii (in mediu interior sau exterior, cu expunere la intemperii sau medii agresive) se aleg riboane termice cu diverse performante. Este deci important sa se utilizeze un ribon de buna calitate, conceput special pentru domeniul respectiv.

ARMOR este producatorul nr. 1 de riboane termice  in Europa. Avand 650 de angajati care deservesc 5 centre de productie in intreaga lume, ARMOR produce 90.000 de role de riboane termice zilnic. In 2008 cifra de afaceri s-a ridicat la 98 milioane de euro asigurandu-i firmei ARMOR o cota de piata de 50% in Europa. Filozofia ARMOR se bazeaza pe asa numitele „centre integrate de competenta" aflate in Franta la Nantes – niste structuri care inglobeaza partea de cercetare, productie role jumbo, productie role conform specificatiilor imprimantelor si logistica. Ca urmare ARMOR este in control perfect asupra intregului lant de productie a ribonului termic care ajunge la dumneavoastra - de la proiectare pana la ambalare si expeditie.

Ca urmare cumparand riboane termice ARMOR avantajul dumneavoastra este acela ca lucrati cu un producator  si nu cu ceea ce se numeste un „slitter" – o firma care cumpara jumbo rolls (rolele mari, produse de altcineva) pe care le taie apoi la dimensiunile uzuale. Multi slitter-i sunt firme serioase dar in conditiile actuale toata lumea incearca sa reduca costurile. Aceasta inseamna ca jumbo rollurile pot proveni din China, India sau... America Latina. Nu spunem ca acestea nu sunt bune calitativ dar in cazul aparitiei unor probleme de calitate sprijinul primit de la producator de catre slitter este in de multe ori nul.

ARMOR are in permanenta pe stoc o gama larga de riboane termice uzuale (nu le produce pe baza de comanda). Firma noastra pastreaza de asemenea stocuri de riboane termice din dimensiunile uzuale (110 si 50 mm x 300 sau 360 m) din ceara si amestec.

Pentru dumneavoastra aceasta inseamna ca foarte probabil produsele de care aveti nevoie sa se afle oricand in stoc fie in Bucuresti fie in depozitele din Franta. In cazul in care noi nu le avem pe stoc, livrarea din Franta se face in aceeasi zi in care a fost primita comanda noastra si vor fi in Bucuresti in maxim 5 zile lucratoare.