Labels printing

tiparireetichete

Imaginati-va cateva situatii posibile, pe care poate chiar le-ati trait:

Aveti de livrat urgent o comanda dar clientul va cere sa marcati produsele cu un cod de bare. V-ar trebui cateva sute sau mii de etichete. Tipografia cu care lucrati in mod curent nu va produce decat zeci de mii de etichete. Ca lucrurile sa fie si mai complicate, este o eticheta noua. Tipografia trebuie sa faca filme noi, ceea ce dureaza cateva zile.

sau

Comanda de confectii la care toata fabrica a lucrat in schimburi pentru a se incadra in termenul convenit in incercarea de a castiga un client nou si important este aproape gata. Deodata sunteti anuntat ca nu aveti etichetele textile pentru compozitie sau cele cu indicatii de intretinere. Sunt niste nimicuri dar clientul nu accepta marfa fara ele fiindca regulile din Comunitatea Europeana sunt foarte stricte in aceasta privinta. Aveti urgent nevoie de cateva sute de etichete textile personalizate cu sigla si coordonatele dumneavoastra. Nu le puteti cumpara pretiparite iar tipografiile nici nu discuta astfel de cantitati.

Pe cat de neplacute pe atat de posibile sunt cele doua situatii descrise. Dar pe langa acestea mai exista inca multe alte situatii in care aveti nevoie de tiraje mici de etichete, tiraje pe care tipografiile nu le accepta. Sau poate aveti de tiparit o informatie variabila de la eticheta la eticheta - o serie de exemplu.

 Pentru a va ajuta cand va aflati in astfel de situatii am inclus in gama de servicii oferite tiparirea de etichete autoadezive si de etichete textile. Iata cateva dintre avantajele ofertei noastre: 

 

  • tiparim etichete in orice cantitate de la serie mica (cateva sute de bucati) pana la mare si foarte mare (zeci sau sute de mii de bucati);
  • pentru cantitati mici comenzile se onoreaza in maxim 8 ore lucratoare, chiar si mai repede in cazuri extreme, fara a percepe taxe suplimentare;
  • costul realizarii machetei este suportat de firma noastra, pentru etichete simple, fara legare la baze de date sau inseriere. Pentru celelalte situatii pretul este scazut si se percepe doar la prima comanda;
  • dimensiunile etichetelor  pot varia in functie de cerintele clientului si de informatia care trebuie tiparita; exista desigur si limitari date de imprimantele termice folosite si de cerintele sistemului de codare cu coduri de bare, iar pretul este mai scazut in cazul in care se alege un format deja existent;
  • pe langa codul de bare putem include sigle, simboluri privind intretinerea produselor, protectia muncii etc.
  • Pentru amanunte suplimentare, cotatii de pret sau comenzi va rugam sa ne contactati.

ETICHETE CU CODURI DE BARE 

Pentru a-si putea vinde produsele in hiper marketuri,orice producator trebuie sa marcheze produsele cu coduri de bare. Aceasta deoarece operarea unui astfel de magazin nu se poate face decat bazata pe coduri de bare. In cazul in care ambalajul nu este produs direct cu codul de bare propriu acelui produs, marcarea se poate face prin lipirea unei etichete cu coduri de bare.

In situatia in care volumul livrarilor catre clienti care solicita produse cu coduri de bare este relativ mic si aparent nu justifica cumpararea unui cod de producator, este posibil sa se obtina un cod intern propriu de la fiecare client in parte si sa se tipareasca etichete cu cod de bare doar pentru produsele livrate acelui client. In acest caz insa apare dezavantajul ca pentru fiecare client se va utiliza un alt cod de bare, ceea ce genereaza costuri si probleme suplimentare.

ETICHETE TEXTILE

Pentru firmele care produc confectii textile unele dintre accesoriile deosebit de importante, desi minore ca pret, sunt etichetele de marime si cele de amestec. In mod clasic acestea se realizau fie prin tesere fie prin imprimare (tampografica sau flexografica). Prima varianta este insa costisitoare, cea de-a doua presupune comandare unor cantitati relativ mari (zeci de mii).

In prezent standardele de calitate pentru spalare (de ex. BS 5742) impun ca aceste etichete sa satisfaca conditii foarte dure relativ la calitate si durabilitate la solventi, calcat, sifonat, etc.

Acestea pot fi satisfacute prin utilizarea tehnologiilor de tiparire termica folosind riboane cu rasina si suporturi textile (panglici) a caror combinatie satisface perfect specificatiile standardelor respective.

Acelor clienti care nu doresc sa cumpere o imprimanta termica doar pentru acest scop, COMPUSOFT le ofera solutia: tiparirea de etichete textile. Apeland la serviciile noastre aveti urmatoarele avantaje: 

-       etichetele produse folosesc materiale conforme cu standardele internationale;

-       calitatea tipariturii satisface cele mai inalte exigente ale pietei externe;

-       posibilitatea tiparirii pe diverse materiale – nylon, satin.

Pentru firmele care detin deja imprimantele termice oferim doar consumabilele necesare (riboane si panglici). 

  • czut si se percepe doar o data (la prima comanda a unei noi etichete si nu la fiecare comanda lansata,